valesa-logo

Koristeći najsavremenije tehnologije, Valesa Touch Panel Vam omogućava da upravljate svojim životnim okruženjem - osvetljenjem, klimom, kamerama, bezbednošću, interfonima, roletnama...

Otkrijte Valesa Touch Panel


slide

SIGURNOST I NADZOR


Osećajte se sigurno 24/7...

Valesa Panel zauzima inovativan pristup u sprovođenju sigurnosnih mera. Čak i kad niste prisutni, ukoliko se oglasi alarm Valesa obaveštava Vas ili ovlašćene osobe radi što brže intervencije i na taj način doprinosi sigurnosti Vašeg prostora.

Uz Valesu dolazi alarm protiv provale koji je opremljen sa 2 moda (prisustvo / odsustvo). Pomoću inteligentne mrežne strukture i SIP tehnologije sa lakoćom ostajete povezani sa sigurnosnim sistemom Vašeg prostora.

Sa Valesom u svakom trenutku možete nadgledati sve kamere u vašem životnom okruženju i po potrebi kontaktirati obezbeđenje ili ovlašćene osobe.
slide

BEZBEDNOST I ALARM


Bolje sprečiti nego lečiti…

Bez obzira gde se nalazili, Valesa će Vas zaštititi od požara, poplave, curenja gasa ili provalnika pružanjem usluge alarma.

Alarmi se mogu definisati u softveru pomoću kontakata na ploči ventila. Detaljna obaveštenja o alarmu možete pronaći preko samog panela ili na mobilnim uređajima.

Ne morate se brinuti ako ste zaboravili da aktivirate protivprovalni alarm pri napuštanju prostora! Jednostavno ga aktivirajte putem Valesa Mobile aplikacije.

Valesa Mobile Vas vodi korak dalje i omogućava Vam da daljinski isključite sisteme električne energije, vode i gasa ukoliko se za tim ukaže potreba.
slide

INTERFON


Otkrijte moć Valese u komunikaciji...

Možete da koristite Valesa Panel za komunikaciju sa spoljnim interfonskim jedinicama i za otvaranje vrata stana.

Valesa Panel Vam takođe omogućava i upućivanje poziva unutar stambene jedinice, ka obezbeđenju, upravi objekta ili recepciji.

Pored toga, imate svu snagu Valesa Panela u Vašem džepu: Valesa aplikaciju za mobilni telefon.
slide

VAŠ LIČNI ASISTENT


Luksuz na dohvat ruke...

Pored interne kontrole, Valesa nudi pristup svim uslugama koje pruža uprava objekta.

Pozivanje taksija, hemijsko čišćenje, rezervacija restorana, sobna usluga, tehnička služba i mnogo više…
slide

ELEKTRONSKA OBAVEŠTENJA


Budite u toku...

Sa Valesom možete vrlo jednostavno upravljati objavama, događajima, sugestijama, obaveštenjima i žalbama u okviru Vaše stambene jedinice.

Takođe, kroz Valesa panel možete da primate račune i troškove usluga.
slide

SLUŽBA INFORMISANJA


Budite korak ispred...

Ukoliko se uputite napolje, proverite vremensku prognozu ili servisne informacije na Valesi.

Valesa Touch Panel brine o Vama tako što Vam dostavlja potrebne informacije čak i kada ste napolju, ukoliko se opredelite za tu opciju.
slide

VALESA U VAŠEM DŽEPU


Koristite sve pogodnosti koje Vam tehnologija pruža...

Upravljajte osvetljenjem, klimom, roletnama, alarmima i interfonom preko vašeg mobilnog uređaja.

Sve što možete da uradite na Valesa Panelu možete i pomoću pametnog telefona. Najviši nivo zaštite podataka se primenjuje u Valesa Mobile aplikaciji.slide

SCENARIJI


Budite rukovodilac svoje kuće...

Možete definisati i sačuvati prilagođene scenarije u svoj sistem i aktivirati ih u bilo kom trenutku jednim dodirom. Nakon konfigurisanja vašeg scenarija očekivani efekti su još veća udobnost i ušteda energije.


slide

UPRAVLJAJTE OSVETLJENJEM


Igrajte se sa svetlom...

Možete da uključite / isključite, prigušite osvetljenje ili stvorite lagane grupe u okviru inteligentnog sistema automatizacije kuće putem Valesa touch panela ... Pomoću Valese možete stvoriti različite doživljaje ambijenta bilo gde u vašoj kući.

Kada ste odsutni, nemojte da brinete da li ste ostavili upaljeno svetlo, jednostavno preko Valesa Mobile aplikacije proverite status i kontrolišite bilo koje svetlo u vašem domu.

slide

UPRAVLJAJTE ROLETNAMA I ŽALUZINAMA


Regulišite dnevno svetlo...

Upravljajte osvetljenošću prostora jednostavno podešavajući položaj roletni. Jedan dodir je sve što je potrebno da dovedete zavese u željenu poziciju.

Neka Vaš dom obasja sunce uz Valesa panel! 

Želite da pogledate film? Koristeći pametni telefon ili tablet, spustite zavese i zatamnite svetla! Vreme je za uživanje u filmu!
slide

GREJANJE I HLAĐENJE


Upravljajte komforom...

Možete da kontrolišete sve vrste klima uređaja, jedinice za podno grejanje, radijatore, kombinovane kotlove i fan coil aparate u vašem prostoru i odredite period rada preko Valese. Takođe možete podesiti željenu uslove preko Valesa Mobile aplikacije na putu do kuće.