EAE Grupacija

EAE grupacija zapošljava preko 2.500 radnika širom sveta i EAE proizvodi se koriste u više od 100 zemalja. EAE grupacija raspolaže sa preko 30 patenata, 300 brendova i rešenja za 100 vrsta industrijskog dizajna.

Kao EAE Technology, mi nudimo inovativna i rešenja sa dodatnim vrednostima za KNX aplikacije. Svi naši proizvodi su dizajnirani, razvijeni, proizvedeni i testirani u našem sedištu u Istanbulu, Turskoj. EAE Technology proizvodi su kompatibilni sa međunarodnim standardima kao što su KNX, DALI, TCP/IP i WiFi.

EAE Technology je član KNX Asocijacije i ovlašćeni KNX Trening centar za obuku od 2012. godine.Vueko d.o.o.

Vueko je osnovan 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX - EIB školovanje i obogati ponudu KNX - EIB opreme za automatizaciju objekata. Mi vršimo veleprodaju elektro-opreme u KNX - EIB standardu kao i prodaju odgovarajućeg softvera renomiranih proizvođača isključivo pravnim licima.

Vueko je specijalizovani distributer KNX opreme za Srbiju i zemlje regiona. Raznovrsnom ponudom utičemo na približavanje KNX - EIB opreme potrošačima u okruženju.

U našoj ponudi možete pronaći opremu svih vrhunskih proizvođača KNX - EIB opreme, kao i kompletan program za automatizaciju i izgradnju inteligentnih zgrada... po veoma pristupačnim cenama.

Vršimo školovanje i obuku polaznika naših KNX - EIB kurseva. Obuka se odvija u najsavremenijem kabinetu sa KNX - EIB opremom i vrhunskim sertifikovanim KNX - EIB trenerima. Po uspešno završenom kursu stičete sertifikat KNX - EIB partnera.

Vueko d.o.o. je pouzdan partner za Vas i Vaš uspeh...


Više o našem sertifikovanom trening centru i delatnosti možete videti na www.vueko.net
Pišite nam na
ili nas pozovite na (+381) 60 6336007


ČLANICE EAE GRUPACIJE


EAE Electric

EAE Electric, matična kompanija EAE grupacije, je osnovana 1973. godine. EAE Electric proizvodi uključuju:
Busbar Power Distribution Systems, Lighting Busbar Systems, Underfloor Ducting Systems, Trolley Busbar Systems, Fit-Out Solutions, Cable Trays, Support Systems


EAE Lighting

EAE Lighting, članica EAE grupacije je među vodećim svetskim proizvođačima u elektromehaničkoj industriji, a osnovana je 1982. godine. EAE Lighting proizvodi uključuju:
Energy-saving Industrial Lighting Solutions, Energy-saving Office Lighting Products, Architectural and Store Lighting Systems, Energy-saving Street Lighting Products


EAE Electrotechnical

EAE Electrotechnical,članica EAE grupacije je među vodećim svetskim proizvođačima u elektromehaničkoj industriji, a osnovana je 2004. godine. EAE Electrotechnical proizvodi uključuju:
Low Voltage Electric Panel (PanelMaster), Low Voltage Electric Cabinet (E-Kabin)


EAE Machinery

EAE Machinery je osnovana 1996. godine. EAE Machinery proizvodi:
Flat Steel Press Automation Systems and Roll Form Systems.
Sa preko 16 godina iskustva EAE Machinery je predvodnik u primeni napredne tehnologije za proizvodnju mašinske opreme.


EAE Italy

Sa sedištem u Milanu, EAE Italy je 100% podružnica EAE Elektrik A.Ş. sa 18 lokalnih prodavnica u Italiji.


EAE Russia

EAE je otpočela proizvodnju busbar distributivnih sistema u postrojenju lociranom u Aleksandrovu kod Moskve.


EAE Germany

EAE Germany GmbH, članica EAE grupacije, jedan od istaknutih proizvođača u elektromehaničkoj industriji, osnovana 2019. godine.

EAE GRUPACIJA


GODINA ISKUSTVA

IZVOZNIH ZEMALJA

BRENDOVA

ZAPOSLENIH

KOMPANIJA

POSTROJENJA